Біле 50 товщина

1 351 грн.
довжина агроволокна100 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна1.6 м
2 612 грн.
довжина агроволокна100 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна3.2 м
1 370 грн.
довжина агроволокна50 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна3.2 м
29 грн.
довжина агроволокнаЛЮБОЙ МЕТРАЖ товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна3.2 м
16 грн.
довжина агроволокнаЛЮБОЙ МЕТРАЖ товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна1.6 м
730 грн.
довжина агроволокна50 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна1.6 м
5 325 грн.
довжина агроволокна100 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна6.35 м
2 791 грн.
довжина агроволокна50 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна6.35 м
59 грн.
товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна6.35 м
2 095 грн.
довжина агроволокна50 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна6.35 м
941 грн.
довжина агроволокна50 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна3.2 м
3 613 грн.
довжина агроволокна100 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна6.35 м
1 035 грн.
довжина агроволокна100 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна1.6 м
2 028 грн.
довжина агроволокна100 м товщина агроволокна50 г/кв.м ширина агроволокна3.2 м
Фільтри товарів
Довжина агроволокна
Ширина агроволокна
Щільність агроволокна
Ціна

грн.  –  грн.

  • 16грн.
  • 5325грн.